Hyundai dezvaluie noul sau Tucson 2022

img
Home / Stiri si noutati auto / Hyundai dezvaluie noul sau Tucson 2022
/
90 Views

Cu peste 7 milioane de unitati vandute in lumea intreaga de cand a aparut pe piata in anul 2004, Hyundai Tucson este o masina SUV de o importanta capitala pentru Hyundai. Un rival direct pentru Honda CR-V, Toyota Rav-4 si Nissan Rogue, Tucson va fi in intregime resitilizat si regandit pentru anul 2022.

Si daca ne bazam pe ceea ce am vazut pana acum, un lucru e sigur- Hyundai nu face lucrurile pe jumatate! Acest nou model de generatia a patra se distinge net fata de actualul model. Hyundai isi doreste sa se remarce mai ales in ceea ce priveste designul, intr-o categorie unde concurenta este acerba. Fie ca ne place sau nu ne place aceasta noua abordare, trebuie sa recunoastem ca noul design este cu adevarta distinctiv. Mult mai complexa decat inainte, caroseria are o multime de linii care par toate sa se uneasca la nivelul portierelor din fata.

Calandrul si farurile par sa fie facute dintr-un singur cub iar Hyundai precizeaza ca acestea vor fi invizibile atunci cand sunt stinse. In partea din spate farurile sunt mai agresive decat in partea din fata si ne duc cu gandul la cele de la Ford Mustang. Modificarile sunt si ele numeroase la interior, cu doua parti mai rotunjite pe o parte si pe alta a habitaclului care se intalnesc in zona bordului, de fiecare parte a ecranului central. Masurand 8 inchi, ecranul central are o interfata moderna, dar nu dispune de butoane de reglaj. Sa speram insa ca va fi la fel de intuitiv. Este posibil insa de acum inainte sa se foloseasca doua telefoane in acelasi timp, fiind o functionalitate din ce in ce mai populara in aceasta industrie. In fata soferului, regasim un alt ecran, de 10, 25 inchi cu un afisaj care nu mai are nimic de-a face cu cel vechi. Hyundai anunta de asemenea, o calitate a finisajelor net ameliorata iar culoarea sa interioara poate sa fie aleasa din 64 de nuante diferite.

Mai important. Volumul de incarcare ajunge pana la 1096 de litri, dar Hyundai nu a precizat insa, inca daca acest volum este disponibil sau nu cu al doilea rand din spate rabatat. Daca acest volum va fi atins cu scaunele din spate pe loc, asta inseamna ca acest model de SUV este cel mai bun din segmentul masinilor subcompacte.

Doua motoare, deci o masina hibrid. Tucson 2022 va putea fi livrata cu doua motoare, primul unul de 4 cilindri, de 2, 5 litri si de 190 de cai iar al doilea un motopropulsor hibrid de 1, 6 litri cu turbocompresie si o motorizare electrica. Doua versiuni sunt prevazute- una electrica si una hibrida reincarcabila. Tinuta sa pe sosea nu a fost uitata datorita sistemului E- Handlig, foarte bine ameliorat mai ales in ceea ce priveste raspunsul directiei. Sau stabilitatea in conditii dificile. Echipamentele de securitate activa sunt cele mai sofisticate dar inca nu s-a precizat daca se vor livra de serie sau sint optionale. Un model sportiv, N Line va aparea si el in curand.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *