GP Drift, etapa 4 are loc la Brasov intre 19-20 septembrie

img
Home / Evenimente auto 2020 / GP Drift, etapa 4 are loc la Brasov intre 19-20 septembrie
/
266 Views

Etapa a 4-a CND a GP Drift Community are loc la Brasov, intre 19-20 septembrie. Aceasta este penultima etapa a Campionatului National de Drift si va fi organizata pe circuitul Prejmer din oras.

Masinile participante insumeaza peste 10.000 de cai putere, iar spectacolul propune sa fie incendiar. Brasovul va deveni pentru doua zile centrul excelentei in motorsport. Toate masinile vor putea fi vazute in cadrul paradei pregatite de organizatori.

In cadrul evenimentului care se concentreaza pe desfasurarea etapei a 4-a a Campionatului National de Drift se vor organiza si surprize pentru vizitatori precum sesiuni de taxi drift. Organizatorii Drift Community pregatesc spectatorilor surprize de proportii, inclusiv posibilitatea de a castiga cursuri la Academia de Drift.

Locatie: circuit Prejmer, oras Brasov
Data: 19-20 septembrie
Pret bilet: gratuit

GP Drift Brasov

Concurs sesiune taxi drift

Organizatorii evenimentului ofera de asemenea posibilitatea de a castiga o sesiune de taxi drift. Pentru participarea la acest concurs, doritorii trebuie sa descarce aplicatia RoDrift, disponibila atat in Google Play cat si in AppStore. In aplicatie, pasii pentru intrarea in concurs sunt detaliati in sectiunea „Concurs Taxi Drift”. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Romanian Drift Community sambata, pe 19 septembrie la ora 11:00.

Pentru restul vizitatorilor inscrierile se pot face la locatie.

Program CND, etapa 4, Circuit Prejmer Brasov

Sambata 19 septembrie: Antrenamente oficiale. Soferii a caror prezenta a fost confirmata: Razvan Fatianu, Razvan Tica, Sorin Ene, Valentin Olteanu, Vlad Stanescu, Andreas Oprisan, Andrei Troase, Catalin Olteanu, Alin Botis, Bogdan Padurariu, Alin Gradinaru, Marian Marcel, Madalin Grigore, Radu Vaduva, Razvan Stan, Radu Moise.

Duminica 20 septembrie: calificari, cursa pentru titlul de campion al etapei 4 CND, circuitul Prejmer.

Premiile puse in joc la aceasta etapa sunt:

  • Locul 1: 500 euro net, un costum marca Black Tie, cupa, medalie si diploma;
  • Locul 2: 300 euro net, cupa, medalie si diploma;
  • Locul 3: 200 euro net, cupa, medalie si diploma;
  • Locurile 4 – 16: medalie si diploma;
  • Restul competitorilor: diploma de participare.

1 Comments

  1. Foarte frumoasa etapa…mai ales masinile si pilotii…insa la noi la romani organizarile sunt foarte proaste…instalatia de sonorizare fiind stransa la prima picatura de ploaie ca un copil ce fuge in casa sa nu l ude ploaia ca l bate mama…
    Frumos si spectaculos insa mai avem de lucrat la organizare…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *