carvertical VIN

Ghidul motociclistului – manual cu descarcare gratuita

img
Home / Blog auto / Ghidul motociclistului – manual cu descarcare gratuita
/
4081 Views

www.ODAT.ro iti pune la dispozitie un manual care atinge cele mai important puncte de urmat pentru orice motociclist, incepator sau nu – ghid de cumparare, siguranta in trafic, preventia accidentelor, drumul in grup, transportul de pasageri, ingrijirea si reviziile periodice ale motocicletei.

Discutam pe larg fiecare dintre aceste subiecte, oferind sfaturi practice si informatii complete pe care nu le gasesti in alte materiale gratuite disponibile pe internet. Ghidul Motociclistului este un e-book care urmareste sa formeze motociclistii de la inceput in modul corect, acela care pune accent pe siguranta.

Chiar daca inca nu ti-ai cumparat inca prima motocicleta, in Ghidul Motociclistului gasesti sfaturi in legatura cu cele mai potrivite motociclete pentru incepatori, explicatii detaliate despre cum dimensiunea si puterea motocicletei ar trebui sa influenteze decizia de cumparare. Daca ai deja permis pentru categoria A si propria motocicleta, tot in Ghidul Motociclistului gasesti un subcapitol intreg despre modul in care trebuie realizate inspectiile periodice si inainte de plecarile la drum lung, pas cu pas.

Interesul pentru motociclete este mai mult decat o pasiune. Pentru multi, drumurile cu motocicleta, libertatea pe care conducatorii de autoturisme nu au cum sa o cunoasca si comunitatea care se formeaza in jurul acestui interes comun devin rapid un stil de viata. Acest stil de viata este unul al aventurii, dar si al riscului, pentru ca intre motociclist si neprevazut stau doar viteza sa de reactie si puterea de concentrare.

Nu lasa situatiile neprevazute sa te ia pe nepregatite, informeaza-te in legatura cu modul corect de a reactiona pentru a preveni accidentele si pune intotdeauna siguranta pe primul loc. Ghidul Motociclistului este cel mai complex manual pentru motociclistii incepatori disponibil gratuit in limba romana, in mediul online.

Alege sa pui siguranta pe primul loc, descarca Ghidul Motociclistului.

coperta moto

Vei primi ghidul gratis pe email.

Nume (necesar)

Email (necesar)


Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *