Examenul auto teoretic – valabil un an de zile?

img
Home / Examenul auto / Examenul auto teoretic – valabil un an de zile?
/
3016 Views

Unul dintre proiectele legislative ale anului 2013 a avut legatura directa cu examenul teoretic pentru obtinerea permisului auto.

Prin proiect se urmarea faptul ca examenul teoretic sa nu mai fie sustinut in cazul in care examenul practic este picat, intrucat participantii la examenul auto au demonstrat o data insusirea cunostintelor de legislatie rutiera, dar numai cu conditia ca cei respinsi la proba practica sa mai faca inca 6 ore de pregatire practica.

Tot conform respectivului proiect, inscrierea pentru un nou examen practic urma a se face dupa 15 zile lucratoare de la data ultimului examen si numai impreuna cu documentul care atesta efectuarea a 6 ore de pregatire practica.

Proiectul acesta nu a fost aprobat, spre marea nemultumire a multor cursanti ai scolilor de soferi. Noi credem ca a fost o masura buna, pentru simplul fapt ca ii obliga pe cei care vor sa obtina permisul de conducere sa invete mai bine legislatia rutiera, cat si cum sa stapaneasca masina in trafic.

Voi ce parere aveti? Ar fi fost buna aceasta modificare? Comentati mai jos!

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

1 Comments

  1. Nu cred ca este corect sa te oblige sa mai iei ore. Fiecare e matur sa hatareasca singur cum procedeaza daca vrea sa ia examenul.
    De altfel im place tare mult site-ul vostru, este excelent. M-a ajutat ENORM de mult in clarificarea si insusirea multor probleme cu privire la condus si legislatie. Multi instrucori sunt superficiali sau nu au capacitatea de a transmite toate cunostintele necesare (chiar elementare) unui cursant incepator.
    Prin faptul ca ti se spune ce si cum se face cate o manevra si urmarest in celas timp filmuletul se poate invata mult mai usor. Eu personal am invatat mai mult de pe acest site decat la scoala de soferi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *