Este mai rentabil sa inchiriezi o masina in Bucuresti decat sa cumperi una?

img
Home / Stiri si noutati auto / Este mai rentabil sa inchiriezi o masina in Bucuresti decat sa cumperi una?
/
13 Views

Avem nevoie de mobilitate, iar automobilul personal ofera aceasta mobilitate de cateva decenii bune. De-a lungul timpului s-a conturat ideea ca fiecare om trebuie sa aiba masina personala, pentru a se bucura de libertatea de a calatori cu usurinta peste tot.

In marile orase precum Bucurestiul insa, masinile personale pot fi o adevarata pacoste, motiv pentru care din ce in ce mai multi oameni au inceput sa isi orienteze atentia spre servicii de rent a car Bucuresti.

Care sunt problemele pe care le genereaza masinile personale?

Analizele facute de SwisoRent.ro arata ca masinile personale genereaza urmatoarele probleme:

  • Genereaza costuri mari, atat pentru achizitie, cat si pentru intretinere;
  • Genereaza probleme legate de spatiul. Majoritatea masinilor ocupa spatii generoase atunci cand sunt parcate, ceea ce opreste din mobilitatea orasului;
  • Polueaza destul de mult. Chiar daca in ultimii ani s-a pus accentul pe masinile electrice, poluarea generata de automobile este considerabila in Bucuresti sau in jurul orasului.

Serviciile de inchirieri auto ieftine Swiso Rent reprezinta o solutie la toata problema creata de masinile personale, insa pentru a se putea obtine toate avantajele de la acestea este foarte important ca toti cei care detin automobile sa inteleaga ce au de castigat daca renunta la ele.

Cum poate ajuta firma Swiso rent a car Bucuresti la fluidizarea traficului, la micsorarea poluarii si la economii?

Sa ne inchipuim un Bucuresti utopic, in care nimeni nu are masini personale, toata lumea circuland in oras cu mijloace de transport in comun, biciclete si trotinete electrice. Un astfel de Bucuresti ar fi total lipsit de masini, avand absolut toate benzile de circulatie libere si oferind senzatia de spatiu.

Asta nu ar insemna ca oamenii nu ar avea acces la automobile pentru a calatori in afara orasului. Firmele de inchirieri auto ieftine ar prospera si ar fi mereu la dispozitia celor care doresc sa se bucure de calatorii in afara orasului sau in afara tarii.

O astfel de societate ar fi avantajoasa nu doar pentru cei cu business-uri in domeniul rent a car, ci si oamenii ar avea o multime de lucruri de castigat:

  • Nu ar mai fi nevoiti sa plateasca locuri de parcare;
  • Nu ar mai fi nevoiti sa plateasca revizii si reparatii;
  • Nu ar mai plati costul de achizitie al automobilelor;
  • Ar avea o responsabilitate in minus.

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni au inceput sa caute o firma inchirieri auto Bucuresti cu recenzii bune, intelegand toate avantajele pe care le ofera. nsa numarul celor care inteleg aceste avantaje trebuie sa fie din ce in ce mai mare.

Un Bucuresti in care se renunta la masinile personale ar fi un Bucuresti mai sanatos, mai liber si mai sigur. In plus, o dezvoltare a mijloacelor de transport alternative ar ajuta la obtinerea unui alt mare avantaj: o mobilitate mai mare si castig de timp pe care in mod normal bucurestenii il petrec in trafic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *