carvertical VIN

Dupa Austral, un nou SUV Renault va fi prezentat in primavara: iata cum se va numi!

img
Home / Masini noi 2023 pe piata auto / Dupa Austral, un nou SUV Renault va fi prezentat in primavara: iata cum se va numi!
/
/
594 Views

Renault a inlocuit recent Kadjar cu un Austral mult mai inspirat din punct de vedere stilistic si care are la bord cele mai noi tehnologii. Un SUV compact cu 5 locuri care intentioneaza sa creasca cu cativa decimetri pentru a se confrunta cu 5008 si a oferi astfel o varianta de SUV cu 7 locuri, o noutate in catalogul Renault. Potrivit zvonurilor, acest nou crossover ar fi tentat sa mosteneasca numele Espace, in ciuda faptului ca arhitectura sa este contrara faimosului MPV care circula pe drumurile noastre de aproape patru decenii.

Zvonurile circula de ceva vreme, iar Renault le-a pus capat de curand. Va exista un nou Espace pentru a-l inlocui pe cel care tocmai a iesit din catalog. In acest caz, un SUV disponibil in 5 sau 7 locuri din aceasta primavara 2023.

Daca se spune ca cele mai bune gemuri se fac in oale vechi, atunci Renault nu se opreste din reciclat. Asadar, dupa Mégane E-Tech, care a mostenit un nume pe care nu ar fi trebuit sa il aiba niciodata, si chiar inainte de sosirea masinilor electrice R5 si 4L, este randul numelui Espace sa fie aplicat pe hayonul unui model care nu are nicio legatura cu originile sale. Daca era un secret de taina, acum este oficial: Espace nu a murit. In timp ce a cincea generatie tocmai a iesit din catalog, inlocuitorul sau nu este departe de a-si arata varful capotei. Mai exact, Renault vorbeste despre primavara anului 2023 pentru sosirea acestui Espace „6” care va finaliza transformarea inceputa in 2015 spre lumea SUV-urilor.

Un Espace asteptat sa fie aproape de Austral

Daca inca nu a fost prezentata nicio silueta, ar fi mult prea costisitor pentru Renault sa dezvolte o caroserie specifica. Iar marca Renault se inspira din succesul dublurii Peugeot 3008/5008 pentru a intinde Australul cu aproximativ douazeci de centimetri si a-l transforma in noul Espace. De data aceasta, nu va mai exista nicio ezitare – care, fara indoiala, a condamnat in parte Espace 5 – intre monovolum si SUV. Pe de alta parte, va trebui sa fii foarte atent pentru a diferentia acest nou model de Austral, deoarece, conform informatiilor si primelor ilustratii, relatia va fi destul de evidenta. In cabina, cele doua modele vor fi copiate si lipite impreuna, ceea ce ar trebui sa usureze viata la bord.

Pe de alta parte, Espace va pastra pentru sine posibilitatea de a opta pentru un al treilea rand de scaune pentru a transporta 7 persoane la bord. Ca si la Espace 5, aceste locuri 6 si 7 vor ramane optionale, ceea ce presupune, pentru cei care nu iau aceasta optiune, ca portbagajul poate fi XXL. Acest lucru este ceea ce va diferentia Espace 6 de Peugeot 5008, care ofera automat 7 locuri, chiar daca acest lucru inseamna o pierdere de adancime a portbagajului atunci cand nu ai nevoie de toate locurile tot timpul. La fel ca si Austral, viitorul Espace va avea dreptul la motoare microhibride si hibride nereincarcabile, pentru un bilet de intrare care ar trebui sa se situeze in jurul a 40.000 de euro.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *