Cu ce te incalti cand urci la volan?

img
Home / Articole utile / Cu ce te incalti cand urci la volan?
/
6 Views

Tinuta de lucru este complet diferita de cea uzuala, de mers pe strada sau de realizat diferite sarcini casnice. Iar acelasi lucru se aplica de foarte multe ori si in viata soferilor, cand vine vorba de condus. Cand sofeaza, conducatorul unui autovehicul trebuie sa fie comod, iar incaltamintea este extrem de importanta dat fiind faptul ca ea poate stabili usurinta si dexteritatea pe care acesta o are la controlul masinii.

Nu exista incaltaminte specializata de condus pe piata, ci incaltaminte adecvata calapodului fiecarui purtator si menita sa ofere precizie si confort. Alesi cum trebuie, pantofii isi vor merita pe deplin investitita, iar timpul petrecut la volan se va transforma intr-o activitate placuta, fara disconfort si risc de accident.

Cauta incaltaminte la pret redus din materiale usoare

Incaltamintea buna si adecvata pentru condusul masinii nu trebuie sa coste o avere. La inceput de toamna in magazine specializate precum epantofi.ro se gasesc multe discounturi la pantofi de dama si barbati, asa cum in februarie indeosebi, apar primele reduceri substantiale la incaltamintea de iarna. Aceste perioade sunt ideale pentru a reimprospata garderoba fara cheltuieli semnificative.

Ideale sunt perechile de pantofi din material textil, piele sau piele ecologica care, imbinati cu talpa si celelalte elemente de constructie, nu se simt greu in picioare si nu obstructioneaza apasarea confortabila a pedalelor masinii.

Mocasinii iti ofera confort si dexteritate

Doamnele prestigioase si elegante obisnuiesc sa opteze mai cu seama pentru incaltaminte cu toc in viata de zi cu zi. Dar purtarea lor trebuie sa fie una foarte atenta astfel incat sa nu duca la pierderea controlului masinii, mai ales cand vine vorba de incepatoare. Mocasinii de la footshop.ro sau alt magazin de incaltaminte sunt o alternativa la fel de buna, dar cu talpa plata, iar modele cochete de incaltaminte la pret redus din aceasta categorie se regasesc o multime, chiar si pentru barbati.

Daca ai nevoie de extra sustinere, opteaza pentru adidasi

Adidasii sunt la fel de potriviti pentru condus atata timp cat talpa nu este una foarte inalta si/sau nu au o greutate semnificativa. Ideal e sa dispuna de talpa antiaderenta din silicon sau alte materiale ce ofera precizie si previn alunecarea picioarelor.

In plus, ei sunt potriviti si in viata de zi cu zi, pentru un stil de viata activ sau in desfasurarea unor activitati zilnice uzuale. Atunci cand sunt reduceri la adidasi se gasesc de regula si modele mai vechi la pret bun care, chiar daca din punct de vedere estetic nu sunt cele mai atractive, din punct de vedere al calitatii pot fi exceptionale.

Incalta picioarele problematice cu pantofi medicali/ortopedici

Picioare problematice, cu dureri, predispuse la bataturi sau care tocmai au trecut printr-o interventie medicala? In acest caz, expertii Discount.ro recomanda incaltamintea ortopedica, croita special pentru cei cu nevoi deosebite. Cu vouchere de cumparaturi ce pot fi oferite la deschiderea unor centre specializate cu astfel de incaltaminte sau in campaniile periodice de fidelizare/reduceri, ele pot fi achizitionate mai ieftin.

Multi comercianti ofera si posibilitatea realizarii unui card de fidelitate gratuit care poate fi insotit de extra beneficii precum discounturi extra si reduceri exclusive care contribuie la achizitia unei perechi de incaltaminte avantajoase calitate-pret pentru condus.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *