Combate plictiseala din trafic prin flirt

img
Home / Sfaturi utile pentru soferi / Combate plictiseala din trafic prin flirt

Traficul aglomerat atrage dupa sine nervi si plictiseala, dar acestea pot fi combatute prin diferite activitati relaxante de genul ascultarii muzicii preferate, privitul in oglinda sau flirtului cu ceilalti participanti la trafic.

Flirtul trebuie sa fie intotdeauna subtil si in nici un caz unul care sa dea dovada de nesimtire. Iata cum se poate flirta cu o persoana draguta din trafic:

– o privire scurta este primul pas pe care trebuie sa il faci, privirea insistenta va rezulta intr-un esec deoarece aceasta arata a disperare sau chiar a ciudatenie.

– dupa putin timp repeta primul pas, repetarea acestuia aratand persoanei din celalalta masina un flirt evident. La cea de-a doua incercare urmareste si obtinerea contactului vizual. In cazul in care persoana nu este interesata sau nu raspunde este cel mai bine sa renunti si sa alegi alta metoda de combatere a plictiselii.

– dupa obtinerea contactului vizual fa un gest discret (un zambet, un semn cu mana, sau orice altfel de semn). Daca cealalta persoana raspunde in vreun fel continua flirtul, daca nu renunta la acesta.

– daca si cealalta persoana a raspuns flirtului, la plecarea de pe loc un semn cu mana este suficient pentru a-i face ziua mai buna.

– daca in masina sunt copii sau observi o verigheta pe deget este mai bine sa renunti la flirt.

Chiar daca flirtezi in trafic, in nici un caz nu acorda o atentie mai mica acestuia, de aceea flirtul trebuie facut numai la semafor sau in caz de blocaj rutier.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *