Citroen ne prezinta o autorulota inspirata din SpaceTourer

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / Citroen ne prezinta o autorulota inspirata din SpaceTourer
/
311 Views

Citroen urmeaza sa prezinte autorulota dezvoltata pe baza SpaceTourer pe data de 28 septembrie. Acest prototip al constructorului francez beneficiaza de o zona de odihna pentru doua persoane si este dotat cu un motor diesel de 150 CP si cu un sistem de tractiune integrala Dangel.

Citroen a publicat recent primele imagini cu viitorul SpaceTourer The Citroenist Concept. Acest prototip al rulotei urmeaza sa fie expus in curand in premiera in cadrul Recreational Vehicle Show din Le Bourget, Franta, un eveniment care isi va deschide portile pe data de 28 septembrie.

In ceea ce priveste caroseria, Citroen a optat pentru o culoare alba peste care a presarat cateva pete de culoare neagra. Cele doua zone ale masinii au fost separate cu ajutorul unei dungi de culoare rosie in vreme ce toate cele 3 nuante amintite pana in prezent se regasesc in mod vizibil si la jante. In plus, francezii au decis sa scrie si numele conceptului de portierele autorulotei.

In interior Citroen a optat pentru o tapiterie de culoare neagra, gri si rosie, ultimele doua nuante regasindu-se si la plansa de bord. In plus, accesoriile de bord si cele de pe usi au fost acoperite cu un model similar cu cel folosit pentru caroserie.

Tot in interior, Citroen SpaceTourer The Citroenist Concept ofera un loc de odihna si de relaxare special conceput pentru doua persoane, o zona speciala pentru depozitarea obiectelor si un spatiu in care au fost integrate un birou si un televizor. Sub capota autorulotei se afla un motor diesel 2.0 litri Blue Hdi, capabil sa ofere numai putin de 150 CP si 370nm. Gestionarea resurselor este asigurata de catre o transmisie manuala in 6 trepte de catre un sistem de tractiune integrala Dangel.

Acest concept SpaceTourer The Citroënist ramane fidel istoriei de 100 de ani a unei marci care s-a straduit mereu sa promoveze mobilitatea si posibilitatile de evadare pentru cat mai multi oameni posibil. Un lucru care simbolizeaza abordarea dinamica a Citroën pe piata van-urilor. Adaugand identitatii de marca un design deosebit de indraznet si promisiunea confortului, numele “The Citroënist” reprezinta o aluzie la comunitatea de fani.

Un nume perfect adaptat acestui van modern, care permite evadarea intr-un confort complet la bordul unui obiect cu un caracter absolut unic.

Decupate dupa un contur special, geamurile laterale fumurii din partea superioara sunt asociate cu nuanta alba a a caroseriei pentru sectiunea inferioara. In profil, o banda rosie accentueaza linia orizontala a caroseriei vehiculului. Conceptul SpaceTourer The Citroënist afiseaza si un autocolant “The Citroënist Est.1919” situat pe portiera fata.

Citroën a creat o gama speciala de accesorii “The Citroënist”. Aceasta colectie de obiecte “The C”, ideale pentru activitatile tale zilnice, ti se infatiseaza intr-un univers grafic alb si negru – similar cu cel al conceptului SpaceTourer The Citroënist si include o cana, o agenda, un pix, un stick USB si un sacou elegant cu maneci lungi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *