Chestionarul zilei – cele mai gresite intrebari de la examenul auto

img
Home / Blog auto / Chestionarul zilei – cele mai gresite intrebari de la examenul auto

Odat.ro lanseaza chestionarul zilei pentru viitorii soferi care nu vor sa fie luati pe nepregatite de intrebarile capcana din examen. Chestionarul zilei este o noua sectiune Odat.ro dedicata verificarii si aprofundarii cunostintelor. Sectiunea se adreseaza tuturor utilizatorilor, indiferent de nivelul de pregatire, insa cu precadere celor care se apropie de momentul examenului.

Chestionarul zilei te invata sa rezolvi intrebarile capcana

Chestionarul zilei este un chestionar similar ca format si prezentare cu chestionarele standard disponibile pe Odat.ro. Diferenta intre Chestionarul Zilei si celelalte teste auto online pentru diverse categorii are legatura cu tipul de intrebari selectate. Pentru a ajuta viitorii soferi sa fie perfect pregatiti pentru intrebarile capcana din timpul examenului, in aceasta sectiune este folosita doar lista cu cele mai dificile intrebari pentru a genera un nou chestionar in fiecare zi.

Lista de intrebari pentru chestionarul zilei este aleasa dintre intrebarile care primesc cel mai des raspuns gresit, cu precadere intrebarile cu mai multe variante de raspuns. Combinand aceste intrebari intr-un chestionar diferit in fiecare zi, Odat.ro ajuta utilizatorii sa fie pregatiti pentru intrebarile capcana din timpul examenului.

Chestionarul auto al zilei are acelasi format standard folosit si in timpul examenului teoretic pentru permis. Rezolvati initial o serie de chestionare auto apoi va puteti testa cunostintele cu chestionarul special, care se schimba in fiecare zi.

chestionarul zilei

Obtii permisul invatand doar cateva minute pe zi

Metoda de studiu si aprofundare a cunostintelor prin rezolvare de chestionare online este aprobata si recomandata inclusiv de instructorii auto. Avantajul acestui tip de teste consta in faptul ca promoveaza o metoda de studiu practica – memorarea informatiei prin repetitie. Rezolvand acest tip de chestionare, utilizatorii se pot folosi atat de memoria vizuala cat si de logica si informatia aprofundata prin repetitie.

Dupa ce viitorii soferi parcurg o data sectiune de teorie, chestionarele online sunt cea mai simpla si la indemana metoda de studiu. In apropierea perioadei de examinare, chestionarul zilei este o metoda practica de aprofundare a cunostintelor in doar cateva minute pe zi.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *