CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21 – Prilejul tău de relaxare

img
Home / Stiri si noutati auto / CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21 – Prilejul tău de relaxare
/
6 Views

Dacă intenționezi să cauți un partener alături de care să te distrezi, dar care să îți fie alături și la muncile de câmp sau de grădină, un ATV poate fii soluția ideală. Ca un prieten devotat, acest vehicul te poate ajuta mereu în situații dificile, va învinge orice drum accidentat și va lega o mai strânsă legătură între tine și prietenii sau familia ta, cu care te vei putea aventura prin natură, sau pe diferite trasee montane.

Achiziționează-ți propriul tău ATV

Dacă te-ai hotărât să faci o investiție înțeleaptă în CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21, trebuie să știi că poți achiziționa acest vehicul direct din magazin sau din mediul online, de la dealerii autorizați de încredere ATVRom Cluj. Pachetul standard va include o servodirecție EPS, suspensii independente reglabile cu amortizoare pe gaz piggy-back, jante de aluminiu, un spătar pentru pasager și discuri de frână ventilate. Pentru o legătură strânsă rider-vehicul, bordul conține un afișaj LCD, iar pentru o protecție sporită a utilizatorului, pachetul cuprinde și apărători de mâini, cât și protecții pentru brațe din aluminiu. Din punct de vedere al scopului utilitar, se remarcă și rolul de tracțiune, prin prezența cuiului de remorcare și a troliului. Poți achiziționa acum ATV-ul tău chiar și în rate, iar de asemenea vei profita de o garanție de 3 ani, cu o posibilitate de extindere pe încă 1 sau 2 ani.

Un ATV care îți va îndeplini toate cerințele

CForce 850 XC EPS ’21 este un model de ATV creat cu pasiune de constructorii specializați ai companiei CFMOTO, cu o experiență vastă pe piață, de zeci de ani. Ei au reușit în urma unor îndelungate încercări să îmbine scopul recreațional al unui astfel de vehicul, cu unul utilitar, necesar în gospodăria oricărui proprietar. Așadar, cei care vor investi în acest autoturism, vor avea ca avantaj atât amintirile de neuitat create pe traseele off-road, cât și ajutorul lui în treburile din împrejurul casei, precum lucratul la câmp, amenajatul spațiului dedicat unei grădini sau curățatul stratului de zăpadă depus pe parcursul anotimpului rece.

image002

Caracteristici tehnice și de design

Apărut ca o noutate pe piață, modelul CFMOTO CForce 850 XC EPS ’21 vine dotat cu un motor în 2 cilindrii, 4 timpi și cu 8 valve, SOHC, EFI. Dispune de o putere de 67 CP, o capacitate de 800 cmc și o cutie de viteze automată CVT. Rezervorul are o capacitate mult mai mare în comparație cu alte modele, de până la 30 de litri. Suspensiile față/spate sunt cu braț dublu, de tip A, iar frânele față/spate sunt hidraulice, cu discuri (două, respectiv un disc în partea din spate). Cu un aspect modern, dezvoltat de cei mai buni designeri ai companiei, CForce 850 XC îți dă opțiunea de a alege dintr-o gamă de culori pe cea care ți se potrivește gusturilor tale, punându-ți la dispoziție portocaliu, camuflaj și gri. Un alt avantaj al modelului este faptul că dispune de două locuri, așa că îți poți lua alături de tine în aventură o persoană dragă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *