CFMOTO 800MT Touring promite să facă din fiecare ieșire mai lungă o călătorie memorabilă

img
Home / Stiri si noutati auto / CFMOTO 800MT Touring promite să facă din fiecare ieșire mai lungă o călătorie memorabilă
/
4 Views

Călătoria din fața riderului nu este întotdeauna clar definită. La fiecare drum și la fiecare curbă necunoscută, te așteaptă noi descoperiri, iar câteodată nu vei ști încotro să apuci. Alături de CFMOTO 800MT TOURING, fiecare zi va fi o nouă ocazie pentru a te simți mai inspirat și mai încrezător în forțele proprii. Cel mai important lucru legat de călătorie nu este neapărat să ajungi la punctul de destinație mai repede, ci că te poți lansa în emoții nebănuite și o experiență de pilotare plină de adrenalină. Pe piață vei găsi cele mai noi motociclete CFMOTO, alături de echipamente moto complete.

CFMOTO 800MT Touring este un model adventure echipat cu motor solid cu 2 cilindri în linie, 799 cc, răcire cu lichid, EFI, 8 valve, DOHC. Acesta poate să dezvolte până la 95 cai putere. Tot la nivel de motorizare se remarcă dotarea cu accelerație electronică și modurile Sport și Rain. Rezervorul acestei motociclete din familia CFMOTO deține o capacitate de 19 litri, pentru mai multă distracție cu un singur plin.

La capitolul șasiu, 800MT Touring este echipat cu frânele puternice J. Juan (două discuri 320 mm pe față și un disc pe spate), plus sistem ABS. Pachetul standard este completat de magnetou 350 W, far cu LED (Low Beam mereu pornit), stop cu LED, lumini de ceață și semnalizare cu LED, încărcător USB și priză 12V DC. Comunicarea rider – vehicul se realizează prin intermediul unui instrumentar de bord modern cu ecran TFT color cu lățimea de 7 inch. Modelul beneficiază de o schemă de culoare atrăgătoare pe albastru (Twilight Blue).

800MT oferă putere și capacități incredibile când vine vorba despre a cuceri distanțe lungi. Designul în stil touring și precizia supremă la pilotare se combină cu suspensia KYB de ultimă oră și cu ABS la viraje, astfel încât motocicleta CFMOTO de față este foarte stabilă și foarte sigură. Pentru start-up sau pentru a parca, pilotul trebuie doar să utilizeze ambreiajul, prin intermediul unui schimbător rapid bidirecțional.

Producătorul chinez oferă, în afară de varianta 800MT Touring, și versiunea CFMOTO 800MT SPORT, capabilă să ofere tot 95 cai putere și un cuplu incendiar. Ambele modele au o șa confortabilă de înălțime 825 mm. Modelul 800MT Sport este disponibil cu schemele de culoare negru sau albastru – Nebula Black / Twilight Blue. Designul motocicletelor din lineup-ul constructorului din China este realizat de studioul KISKA, cei care se ocupă și de designul motocicletelor KTM. CFMoto a dezvoltat o colaborare durabilă cu compania austriacă și a reușit să se impună la nivel global.

Cunoscut mai mult pentru gamele sale de ATV-uri CForce și Side-by-Side-uri UForce și ZForce, CFMOTO a devenit într-un timp foarte scurt și un concurent redutabil pe segmentul de motociclete.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *