Cele mai apreciate masini conform Consumer Reports

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / Cele mai apreciate masini conform Consumer Reports
/
10 Views

Revista Americana Consumer Reports a publicat recent palmaresul sau de masini cele mai apreciate de catre consumatori pentru anul 2021. Pentru a ajunge la asta, echipa a chestionat proprietarii de 369 000 de vehicule si au masurat satisfactia lor cu privire la condus, confort, cum este aranjat spatiul, partea electronica si raportul calitate- pret. Au mai calculat de asemenea, procentul de persoane care ar mai alege inca o data aceeasi masina la o noua achizitie. Rezultatele sunt deci masura satifactiei, dar nu tin cont de unele criterii precum siguranta in caz de accident sau fiabilitatea pe termen lung.

Cu alte cuvinte, o masina poate sa fie foarte apreciata de catre proprietarii sai, dar asta nu inseamna ca este vorba despre cea mai buna achizitie neaparat. Atunci cand ne uitam deci la topul celor mai apreciate masini, se pare ca marca Tesla domina in top, urmata de Lincoln, Ram si Chrysler. Subaru si Hyndai ajung la egalitate pe locul cinci, chiar in fata lui Porsche! Si daca vorbim despre masini care nu sunt atat de apreciate, marca Infiiti domina topul, urmata de Nissan, de Cadillac, de Buick sau de Mercedes Benz.

Se pare ca nu au reusit sa raspunda asa cum trebuie asteptarilor proprietarilor. Chiar daca au calitati in ceea ce priveste fiabilitatea sau siguranta.

10. Tesla Model X. Cel mai original SUV electric a primit recent o actualizare pentru anul 2021. Puncte forte conform Consummer Reports- automonie, fabilitate, performanta si integrarea tehnologiei.

9. Jeep Gladiator. Noua camioneta de la Jeep are competente extraordinare, in ciuda pretului sau destul de ridicat. Are un motor foarte puternic, este polivalenta si versiunea Rubicon are competente pe strada fara pereche.

8. Toyota Prius. Reputatia masinii Prius nu mai trebuie sa fie dovedita. Designul sau este insa destul de discutabil. Puncte forte conform Consumer Reports- fiabilitate, eficienta sistemului hibrid, versiunea Prime cu autonomie electrica.

7. Lincoln Corsair. Noul bebelus din familia Lincoln a atras deja o multime de soferi. Puncte forte conform Consumer Reports- confortul de rulare, este o masina silentioasa si sigura.

6. Lincoln Aviator. Masina SUV intermediara de la Lincoln este exceptionala. Conform Consumer Reports, punctele sale forte sunt puterea, agilitatea, precum si un interior sic si sofisticat.

5. Mazda MX-5. Este un din cele mai placute masini la condus, an dupa an. Punctele sale forte- placerea la condus, in mod evident, maniabilitate, foarte usor de manevrat.

4. Tesla Model Y. multisegmentul electric de la Tesla va avea o concurenta puternica in viitorul apropiat. Punctele sale forte sunt autonomia, polivalenta si siguranta.

3. Tesla Model S. Marea berlina de la Tesla tocmai a primit si ea o actualizare importanta. Punctele sale forte- autonomie, performanta si integrarea tehnologiei.

2. Kia Telluride. Un SUV de seama pentru familiile mai numeroase. Punctele sale forte- spatiul generos, este o masina silentioasa, are un motor puternic si finisajele sunt foarte calitative.

1. Tesla Model 3. Este cea mai vanduta masina electrica din lume si nu degeaba. Are o mare autonomie, este fiabila, confortabila si foarte usor de manevrat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *