carvertical VIN

Cat de bine se pregatesc viitorii soferi pentru obtinerea permisului – Infografic

img
Home / Stiri despre permisul auto / Cat de bine se pregatesc viitorii soferi pentru obtinerea permisului – Infografic
/
/
2109 Views

Testele auto online sunt cea mai simpla metoda demonstrata de a studia pentru examenul auto teoretic. Instructorii auto cu experienta recomanda rezolvarea de chestionare, iar cei care au luat permisul prin aceasta metoda ii pot confirma eficacitatea. Pentru a sustine acest argument, va invitam sa urmariti urmatorul infografic cu date statistice legate de chestionarele auto si modul in care acestea influenteaza rata de promovabilitate.

Infograficul urmareste cateva statistici de maxima importanta pornind de la utilizatorii www.ODAT.ro si rezultatele acestora. Privind datele se observa clar ca numarul de viitori soferi care rezolva chestionare si se folosesc in paralel de alte resurse disponibile pe site precum cartea electronica „Codul Rutier Mura in Gura” au rezultate mult mai bune.

www.ODAT.ro este accesat atat de utilizatorii din tara cat si de peste hotare, cu un numar mare de accesari din Germania. La nivel de judete, cei mai activi viitori soferi sunt Bucurestenii reprezentand 19.55% din totalul vizitelor pe site, iar cei mai putin activi sunt cursantii din Covasna, cu o prezenta de doar 0.14%.

statistici chestionare auto

Preia acest infografic in site-ul tau:

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *