Cartile lansate de ODAT.ro pot fi gasite la Libris

img
Home / Blog auto / Cartile lansate de ODAT.ro pot fi gasite la Libris

Odat.ro pune la dispozitia doritorilor de permis materia necesara atat pentru invatarea teoriei, pregatirea examenului practic cat si pentru realizarea de chestionare pentru categoria B intr-un format tiparit. Initiativa lansarii manualelor pregatitoare digitale si in format tiparit vine ca un raspuns la feedback-ul primit de la numarul mare de utilizatori care folosesc in continuare materiale traditionale de studiu.

Odat.ro publica strategii testate si demonstrate pentru obtinerea permisului de la prima incercare

Din cauza instructorilor care nu acorda atentia necesara elevilor, dar si a scolilor de soferi care le permit acest lucru tot mai multi cursanti pica examenul oficial. Odat.ro vine in ajutorul acestora cu lansarea a doua manuale complete de legislatie si pregatire pentru examenul de permis, care pot fi folosite ca sursa unica de material de studiu.

Una dintre cele mai bune modalitati de invatare si repetare in scopul retinerii informatiei acumulate este realizarea de teste auto drpciv. Odat.ro ofera vizitatorilor sai materiale si metode de studiu extrem de eficiente, dar si posibilitatea testarii cunostiintelor acumulate in sectiunea intrebarilor cu grad dificil.

Manualele Odat.ro pot fi gasite acum si in libraria Libris

libris

Odat.ro in colaborare cu Libris.ro pune la dispozitia doritorilor de permis manualele care se gasesc in mod normal in varianta electronica, acum si in varianta tiparita. Multi cursanti sustin ca asimileaza mult mai bine informatia tiparita decat in fata calculatorului. Odat.ro ofera optiuni variate si eficiente de studiu pentru cititorii sai si tocmai de aceea a hotarat sa puna la dispozitia acestora si manualele in varianta tiparita. Astfel, viitorii soferi care doresc sa promoveze examenul oficial din prima incercare pot gasi acum manualele Codul Rutier Mura in Gura si Secretele Obtinerii Permisului de Conducere si in format tiparit.

Manualele de pregatire disponibile acum si in format traditional, puse in vanzare pe Libris sunt:

1. Codul Rutier Mura in Gura

Aceasta carte a fost redactata pentru a oferi o varianta intr-un limbaj simplu, pe intelesul tuturor, cu explicatii detaliate a unei legislatii mereu aflate in schimbare. Cartea pune accentul in principal pe expunerea intr-un mod simplu a informatie pentru a o face cat mai usor de retinut. Cartea poate fi achizitionata de pe aceasta pagina.

2. Secretele Obtinerii Permisului de Conducere

Alcatuita din capitole riguros structurate, la care se adauga nenumarate subpuncte, aceasta carte contine toate informatiile necesare pentru ca doritorii de permis sa fie declarat admis la examen din prima incercare. In interiorul cartii sunt dezvaluite cele mai bune metode de studiu in ceea ce priveste examenul teoretic, cat si capcane si cele mai intalnite greseli efectuate in timpul probei practice si modul in care acestea pot fi evitate. Cartea poate fi achizitionata de pe aceasta pagina.

In plus fata de cele doua manuale care vor fi publicate pe Libris, Ghidul Motociclistului este in continuare disponibil gratuit, in format digital. Acest ghid complet este de foarte mare ajutor atat pentru motociclistii amatori cat si pentru cei care vor sa obtina permisul pentru aceasta categorie. Varianta in format electronica a acestui ghid doreste sa scoata in evidenta importanta sigurantei in trafic, precum si sfaturi cu privire la primele iesiri pe sosea cu motocicleta.

Despre Libris.ro

Libris.ro este cea mai mare librarie din mediul online din Romania. Libris.ro este divizia online a Libris. SRL, care a acumulat o activitate de peste 25 de ani in acest domeniu. Libris.ro ofera cititorilor peste 110.000 de titluri de carte atat in limba romana cat si in limba engleza.

Libris ofera din 3 octombrie 2016 transport gratuit pentru orice comanda de peste 30 ron.

Salvează

Salvează

Salvează

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *