carvertical VIN

Care sunt concurentii pentru Peugeot 3008 restilizat in 2021?

img
Home / Stiri si noutati auto / Care sunt concurentii pentru Peugeot 3008 restilizat in 2021?
/
/
315 Views

Chiar daca nu avea nevoie de mare lucru pentru a fi in topul vanzarilor pentru masinile compacte, de tip SUV, masina Peugeot 3008 a primit o restilizare la jumatatea carierei sale, acum cateva luni. Deci poate adapta cu seninatate inceputurile anului 2021. Dar oare care sunt concurentii sai de care trebuie sa se teama? Un lucru e sigur. In categoria masinilor SUV concurentii sunt foarte variati si foarte multi. Dar atunci cand ne numim Peugeot 3008 nu ar trebui sa ne temem de mare lucru. Si totusi, piata promite….

Concurentii premium- Audi Q3, BMW X1 si Mercedes GLA. De la lansarea sa, din 2016, masina Peugeot 3008 a spart toate codurile. Cu un interior futurist si mult mai modern ca majoritatea concurentilor, dar si cu cea mai ingrijita realizare, masina se poate teme totusi de cativa concurenti premium. Cu finsajele de baza la 31 050 de euro, nu se afla deloc departe de Audi Q3 si de BMW X1 care incep de la un pret de 34 750 de euro, respectiv 33 950 de euro. Dar cativa euro in plus merita cu siguranta deoarece pe sosea masina Peugeot este ofera cel mai agreabil condus. Si pentru Mercedes GLA trebuie sa se faca un efort financiar mai mare, deoarece are un pret care porneste de la 42 300 de euro.

Concurentii din grupul Volskwagen- Volskwagen Tiguan, Seat Ateca si Skoda Karoq. Concurentii din grupul Volskwagen au un veritabil as in maneca- are o transmisie integrala de care putem dispune fara sa facem apel la o motorizare hibrida, dupa cum este si cazul pentru 3008 Hybrid4. Seat Ateca, Volskwagen Tiguan si Skoda Karoq ofera o mare variatate de motoare diesel si pe benzina si preturi mai abordabile.

Concurentii outsideri- Hyundai Tucson, Mazda CX-5, Toyota Rav 4, Ford Kuga si Nissan Qashqai. Masinile « outsider » nu lipsesc atunci cand vine vorba despre concurentii pentru Peugeot 3008. Cea mai recenta rivala- masina Hyundai Tucson. Personalitatea marcata a masinii coreene si interiorul sau ultra modern sunt indeniabile atuuri in fata masinii Peugeot 3008. Dar masina Hyundai nu este atat de placuta la condus. Masina Mazda CX-5 este cea care mizeaza pe finisaje foarte indragite cu cele mai frumoase materiale de la interior, dar si cu o anumita originalitate. Si aceasta masina propune o transmisie integrala si o versiune 100% termica.

Mai moderne, masinile Toyota RAV4 si Ford Kuga merita si ele sa le acorzi putina atentie. Prezinta avantajul de a oferi versiuni hibride neincarcabile celor care nu ajung atat de usor la un loc de incarcare. Dar nu sunt atat de dinamice pe sosea. Totusi, prezinta un alt avantaj- sunt extrem de confortabile. Concurentii din grupul PSA- Citroen C5 Aircross si Opel Grandland X. Sunt alte masini care pot atrage atentia celor care apreciaza foarte tare masina Peugeot 3008. Au aceeasi baza tehnica si multe cazuri si motoarele termice, hibride sau reincarcabile. Citroen este o masina foarte confortabila si Grandland are preturi inferioare fata de Peugeot 3008. Opel nu este insa atat de modern.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *