carvertical VIN

Asa arata Aurus Senat, versiunea civila a limuzinei blindate a lui Putin

img
Home / Masini noi 2024 pe piata auto / Asa arata Aurus Senat, versiunea civila a limuzinei blindate a lui Putin
/
/
720 Views

Aurus Senat este o versiune pentru cei care nu sunt sefi de stat a limuzinei lui Vladimir Putin. O masina prezidentiala ce a fost prezentata in luna mai a acestui an iar versiunea civila a fost lansata recent in cadrul Salonului Auto de la Moscova.

Modelul ce va purta numele de Senat va fi disponibil atat cu ampatament lung cat si cu ampatament scurt. Aurus Senat are un look inspirat de celebrele limuzine Rolls-Royce, proportiile lui senat se apropie de cele unei limuzine ultra-luxoase. Versiunea cu ampatament a modelului Aurus Senat depaseste 6.630mm.

Interiorul lui Aurus Senat, chiar daca difera putin de cel al limuzinei blindate apartinand lui Putin, ii confirma pozitionarea pe piata limuzinelor. Interiorul se poate lauda cu o tapiterie din piele, cu finisaje din lemn si accente metalice in bord. Soferul primeste un ecran de dimensiuni mari care reda sistemul multimedia si un instrumentar de bord. Aceeasi atmosfera luxoasa ii asteapta si pe pasagerii din spate. Spatarul banchetei ofera posibilitatea de inclinare in spate pentru a oferi un plus de confort iar din scaunele din fata isi fac aparitia masute pliabile. La bordul lui Senat sunt prezente un frigider si pahare de cristal. Scaunele sunt reglabile electric in diferite pozitii. Vin cu suporturi laterale proeminente si beneficiaza de ventilatie.

Habitaclul corespunde statutului unei masini premium. Panoul de bord dispune de o arhitectura orizontala.

Volanul este compus din doua spite si este multifunctional. Pentru intreg interiorul masinii s-au folosit materiale de calitate, premium, lemn scump si piele naturala. O mare parte din butoane si manere vor fi realizate din aluminiu. Un lucru pe care l-am putea reprosa lui Aurus Senat este faptul ca sistemul multimedia nu dispune de o functie de sincronizare cu telefoanele inteligente asta ca o forma de protectie impotriva scurgerilor de informatii.

In ceea ce priveste gama de motorizare, aceasta va cuprinde doua sisteme de propulsie – Un V8 de 4.4 litri, insotit de un motor electric, dezvoltand impreuna un total de 590 de capi putere. Masina ajunge de la 0 la 100km/h in doar cateva secunde. Persoanele pasionate de adrenalina, care isi doresc mai multa putere pot opta pentru versiunea de Aurus Senat dotata cu un motor V12 si 848 CP. La ambele versiuni exista tractiune integrala.

In cadrul salonului auto de la Moscova ce are loc chiar acum, intre 29 august-9 septembrie, vizitatorii vor avea ocazia sa vada live, pe viu acest sedanul Senat dar si modelul Senat Limousine, ambele masini avand deja si versiunea blindata in garajul presedintelui. Departe de ochii curiosilor va ramane in schimb monovolumul Aurus Arsenal.

Aurus Senat este produs de compania auto Aurus si urmeaza sa ajunga pe piata din Rusia la inceputul anului 2019 si ulterior pe alte piete, europene in special. Deocamdata nu a fost comunicat un pret oficial dar se zvoneste ca va fi mai mare decat cel cerut pentru un Mercedes-Benz-S-Class. Spre sfarsitul acestei veri se vor putea face comenzi pentru aceasta masina.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *