carvertical VIN

Amenzile de circulatie vor putea fi platite si de pe telefonul mobil

img
Home / Stiri despre permisul auto / Amenzile de circulatie vor putea fi platite si de pe telefonul mobil
/
838 Views

Vesti bune pentru soferii satui de cozile de la ghiseele institutiilor statului, amenzile de circulatie vor putea fi platite si cu ajutorul smartphone-ului printr-o aplicatie speciala ce va putea fi descarcata gratuit.

Pentru a descongestiona institutiile publice si ghiseele la care se efectuau in mod special platile pentru amenzi, pe langa diverse alte tipuri de plati se lucreaza la o aplicatie speciala care sa dea posibilitatea soferilor care detin un telefon cu conexiune la internet si un card bancar sa plateasca amenda pe loc, oriunde s-ar alfa, inclusiv in masina imediat dupa primirea amenzii. Avantajul principal al acestei metode se adreseaza mai ales soferilor care pierd oportunitatea de a plati doar jumatate din amenda contraventionala pentru ca nu se pot prezenta la timp la primarie, posta sau banca.

amenzi circulatieAplicatia este raspunsul la numeroase solicitari din partea soferilor, in mod special a celor din sectorul de afaceri sau cu job-uri solicitante, care nu dispun de timpul necesar pentru drumurile interminabile necesare platii unei simple amenzi.

„Am facut mai multe memorii si sesizari catre Finante, catre Primarii ca sa-i modernizeze caile de comunicare cu platitorii. Nu mi se pare normal sa platim prin taxe si impozite niste oameni care sa nu isi faca treaba, ba mai mult, sa-si consume timpul pentru o hartie, sa te cheme pana la institutie” declara presedintele Ligii Intreprinzatorului Roman in legatura cu aplicatia dezvoltata la cererea a numerosi oameni de afaceri si soferi frustrati de sistemul ineficient.

Soferii au primit cu entuziasm aceasta stire, explicand ca pentru plata unei amenzi se umbla extrem de mult, iar timpul pentru astfel de drumuri le lipseste, cel mai adesea. Plata prin aplicatia pe telefon este o alternativa simpla si rapida prin care dezvoltatorii spera ca vor reusi sa scada si numarul de amenzi ramase neplatite pentru perioade extrem de lungi de timp.

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *