Opel este desemnata Cea mai inovatoare marca 2010

img
Home / Stiri si noutati auto / Opel este desemnata Cea mai inovatoare marca 2010
/
226 Views

Opel este desemnata Cea mai inovatoare marca 2010
– Noul Meriva si noul Astra câstiga la un total de sapte categorii- Opel este sarbatorit drept cea mai inovatoare marca din sectorul auto
Rüsselsheim/Koln.  În cadrul unei ceremonii desfasurata la Koln, au fost anuntati câstigatorii premiilor “Plus X 2010”, cea mai mare competitie din lume a produselor din tehnologie, sport si lifestyle. Opel a avut un rol central: Meriva a câstigat la categoriile inovatie, design, functionalitate si ergonomie, iar Astra s-a afirmat la design, functionalitate si ergonomie. Datorita acestor victorii la un total de sapte categorii, Opel a primit si titlul “Cea mai inovatoare marca 2010” în sectorul auto, dovedindu-se mai bun decât producatori auto premium sau sport. Meriva si Astra au fost numite “Cel mai bun produs al anului 2010” în segmentele lor.
Peste o mie de produse au fost propuse pentru premiile Plus X si au fost evaluate de un juriu de 144 membri din 32 de tari. Au fost recunoscute reusitele exceptionale din cetegoriile inovatie, calitate, design, usurinta în utilizare, ergonomie si ecologie.
Dupa ce Opel Insignia a fost premiat cu Sigilul Calitatii pentru Inovatie pentru camera sa frontala în 2009, Opel si-a demonstrat înca o data expertiza cu Astra si Meriva. “Sunt foarte mândru de aceste premii,” spune Alain Visser, Vice Presedinte Vânzari, Marketing & Aftersales. “Ele arata ca puncte tari ale marcii noastre, precum design si functionalitate sunt de asemenea recunoscute si recomandate de juriul neutru al Premiilor Plus X. Si este reconfirmat faptul ca ergonomia este un punct în plus care joaca un rol din ce în ce mai mare.”
Noul Meriva gazduieste inovatii tehnice si practice precum usile spate cu deschidere inversa numite FlexDoors, sistemul de scaune spate FlexSpace si consola centrala FlexRail care poate fi configurata individual. Monovolumul flexibil sarbareste intrarea pe piata româneasca având un pret de 12.990 Euro TVA inclus pentru versiunea 1.4 benzina 100 cp, nivelul de echipare Essentia cu pachetul Essentia. Dotarile includ: aer conditionat, computer de bord, geamuri electrice fata, oglinzi electrice încalzite, frâna de mâna electrica, spatiu depozitare consola centrala fata, airbaguri sofer si pasager fata, ESP®, jante de otel de 15“.
Cu punctele sale tari în materie de design, functionalitate si ergonomie, noul Astra 5-usi depaseste asteptarile privind vânzarile, cu 150.000 de comenzi în Europa si înregistreaza o crestere de 65% a livrarilor din aprilie comparativ cu luna martie în tara noastra.
 
 

Aboneaza-te la Newsletter

Nume (necesar)

Email (necesar)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *