Ofertele Chevrolet din luna octombrie

img
Home / Stiri si noutati auto / Ofertele Chevrolet din luna octombrie
/
10 Views

 
 
 
 
Luna octombrie aduce mari avantaje pentru clientii Chevrolet.
Chevrolet Spark vine cu o echipare bogata la un pret de numai: 5376 Euro cu TVA inclus!
La doar  5376 Euro cu TVA si prima de casare incluse, Spark este cea mai buna oferta cu aer conditionat de pe piata. Modelul este echipat cu:  aer conditionat, ABS, airbag sofer, geamuri electrice fata, servodirectie, inchidere centralizata si bare de protectie in culoarea caroseriei. Oferta speciala Spark este valabila in anumite termene si conditii, in limita stocului pana la 11 decembrie 2009.
Noul Chevrolet Cruze  este disponibil acum la doar 10700 Euro cu TVA si prima de casare incluse.  Cruze este un sedan dinamic coupe, cu motorizari pe benzina Euro 5,avand o platforma de ultima generatie si un design interior elegant inspirat de Corvette. Chevrolet Cruze dispune de o echipare standard premium pentru segmentul sau, schimband toate regulile : aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de control al tractiunii (TCS), geamuri electrice fata, oglinzi electrice cu incalzire, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda si multe alte echipari standard la doar 10700 Euro cu TVA si prima de casare incluse.
Oferta Chevrolet Cruze este valabila in anumite termene si conditii, in limita stocului pana la 11 decembrie 2009.
Chevrolet Aveo Sedan
Chevrolet Aveo Sedan cu ABS, servodirectie, geamuri electrice fata si radio CD cu MP3 de la doar 6.633 Euro cu TVA si prima de casare incluse.
Acum Chevrolet Aveo Sedan cu noul motor de 1.4 L si 101 CP, echipat cu aer conditionat, geamuri electrice fata,  ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, inchidere centralizata cu telecomanda, coloana de directie si scaun sofer reglabile pe inaltime si servodirectie la doar 7.585 Euro cu TVA si prima de casare incluse, pana la 31 octombrie in limita stocului si in anumite termene si conditii.
Chevrolet Aveo 5 usi  de 1.4l si 101 CP echipat cu aer conditionat, ABS, airbag sofer, airbag pasager, airbaguri laterale, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata, inchidere centralizata cu telecomanda, servodirectie, radio-CD cu MP3, volan ajustabil pe inaltime, oglinzi electrice si incalzite la doar 7767 Euro cu TVA si prima de casare incluse, pana la 31 octombrie in limita stocului si in anumite termene si conditii.
Chevrolet Lacetti WTCC cu o echipare foarte bogata si un design sportiv este  disponibil cu o reducere de exceptie, intr-un stoc limitat.  Cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, Lacetti 5 usi WTCC echipat cu echipat standard cu aer conditionat, ABS, radio CD cu MP3, dublu airbag, airbaguri lateral, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, faruri ceata, coloana de directie reglabila pe inaltime, cotiera centrala fata si kit WTCC (praguri laterale, eleron, teava de esapament cromata, extensie bara fata si spate) la doar 8910 Euro cu TVA si prima de casare incluse, pana la 31 octombrie in limita stocului si in anumite termene si conditii.
SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel de 2.0l, 150 CP, 4×4 si 7 locuri  este disponibil prin leasing cu o reducere de 26%, intr-un stoc limitat. Chevrolet Captiva dispune de o echipare standard foarte cuprinzatoare: aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD-MP3 si 6 boxe Deluxe, geamuri electrice fata si spate, oglinzi incalzite, reglabile si rabatabile electric, jante aliaj de 17”, proiectoare de ceata si senzori de parcare, computer de bord si cruise control, control sistem audio pe volan, parbriz atermic la doar 22452 Euro cu TVA inclus. Oferta Chevrolet Captiva este valabila pana la 31 decembrie 2009 in limita stocului disponibil.
 
 
 
 
 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *