5 alternative mai abordabile pentru Ford Bronco 2021

img
Home / Masini noi 2021 pe piata auto / 5 alternative mai abordabile pentru Ford Bronco 2021
/
72 Views

Noul Ford Bronco, face ravagii de cand a fost prezentat in 13 iulie. Se zvoneste ca peste 150 000 de consumatori au rezervat deja un exemplar. Unii clienti vor trebui sa aiba inaa rabdare pana in 2022, conform firmei Ford. O asteptare de mai multe luni deci care ar putea sa se prelungeasca. Daca nu mai vrei sa astepti si daca ti se pare ca Ford Bronco este o masina cam scumpa, iata cateva alternative la aceasta.

Jeep Wrangler. In mod natural, incepem cu principalul rival al lui Ford Bronco. La fel ca si Ford Bronco, masina are versiuni cu doua sau cu patru usi si acestea se pot ridica in acelasi timp cu acoperisul pentru a te simti in conexiune cu natura. Pe langa cele trei excelente sisteme cu patru roti motrice disponibile, poti alege un V6 de 285 de cai, un model cu patru cilindri turbocompresat de 270 de cai si un V6 EcoDiesel de 260 de cai. Un Wrangler nou se vinde cu un pret care incepe de la 35 695 de dolari, fata de un pret de peste 40 000 de dolari, fata de Ford Bronco. Se poate insa cumpara si un model second foarte bine echipat.

Toyota FJ Cruiser. Ai uitat de acest model de Toyota? Si totusi, este un model de SUV intermediar care a avut o cariera considerabila din 2006 pana in 2014. Inspirat dintr-un alt model mai vechi de Toyota, Land Cruiser FJ40, acest model de Toyota seamana destul de mult cu Ford Bronco. Imparte mai multe elemente de mecanica si structural cu camioneta Tacoma, printre care un V6 de 4 litri si de 260 de cai. O cutie manuala de cinci raporturi este cea care puterea cu ajutorul unui sistem cu patru roti motrice. Un lucru practic- se pot pune bagaje si sus pe partea de sus.

Nissan Xterra. O masina lansata in anul 1999, masina Nissan Xterra este cel mai aventuros SUV, chiar daca proiectul sau a fost abandonat. Pana in 2025 a propus cel mai generos habitaclu, un motor V6 de de patru litiri, acelasi cu camioneta Frontier si Pathfinder. Puterea sa ajungea pana la 261 de cai. Toyota 4Runner. Aproape neschimbata din anul 2009, Toyota 4Runner este o adevarata referinta in segmentul masinilor SUV offroad mai ales. Este un adevarat vehicul utilitar. Are un motor solid V6 de 4 litri care produce 276 de cai. Robustetea si fiabilitatea sa nu mai trebuie insa sa fie demonstrate.

Jeep Grand Cherokee. Bineinteles ca este vorba despre un Jeep mai luxos si mai civilizat decat Bronco dar nu ar trebui sa ii subestimam comptentele sale pe sosea. Mai ales in versiunea sa Trailhawk. O masina animata de catre un V6 de 295 de cai, aceasta are o mai buna suspensie, dar si un sistem Selec-Terrain cu modurile Auto, Ninsoare, Nisip, Noroi si Stanci. Cu siguranta ca va trebui sa cauti un model second, dar in orice caz, este cea mai buna alternativa pentru masina 4X4 de la Ford.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *