3 modele de cizme off road performante de la Fox Racing

img
Home / Stiri si noutati auto / 3 modele de cizme off road performante de la Fox Racing
/
10 Views

Fox Racing este lider pe segmentul de îmbrăcăminte și echipamente pentru pasionații sporturilor extreme. Colecțiile de cizme Fox sunt mereu cu un pas în fața competiției. Fanii mountain biking-ului și riderii de motociclete sau de ATV-uri au toate șansele să descopere modelele potrivite pentru ei în gamele performante de cizme off road ce provin de la acest brand renumit. ATVRom Piatra Neamt pune la dispoziția celor interesați echipamente complete pentru entuziaștii motocross și MTB.

Instinct Boots – cizme motocross premium de nivel pro.

  • Modelele de cizme Fox Instinct oferă performanță premium și reprezintă următorul pas în termeni de confort și protecție.
  • Beneficiază de un sistem de catarame inovator care asigură suport lateral și se blochează pentru a opri mișcarea înainte de hiperflexie.
  • Aceste cizme dirt-bike de top se bazează pe un design subțire medial pentru a vă oferi o senzație intuitivă la pilotarea motocicletei, cu un șasiu de călătorie redus care permite o deplasare lină și un control mai bun al frânei spate.
  • Talpa exterioară și protecția împotriva arderii utilizează compusul Duratac dezvoltat de Fox pentru aderență și durabilitate. Acest cauciuc patentat a fost proiectat pentru a vă oferi cel mai mare avantaj pe pista de motocross. Talpa poate fi înlocuită.

Instinct X Boots – cizme off road premium de nivel pro.

  • Se caracterizează prin compusul Duratac pentru aderență și durabilitate, blocarea balamalelor pentru a opri mișcarea și hiperextensia gleznei și au un design subțire, medial, pentru a favoriza o senzație cu adevărat intuitivă la purtare.
  • Modelul mare al benzii de rulare deschis pe talpa exterioară Duratac oferă o tracțiune de excepție și reduce în același timp acumularea de noroi. Pe măsură ce treceți peste pietre, rădăcini umede și alte obstacole, partea care acoperă degetele de la picioare oferă protecție împotriva tuturor resturilor, ceea ce vă ajută să abordați cu încredere provocările traseului.
  • De la apariția pe piață, Fox Instinct s-a dovedit a fi cea mai rapidă cizmă din lume, câștigând ultimele patru titluri în campionatele de supercross și motocross. Campioni precum Ryan Dungey și Ken Roczen poartă Fox Instinct.

Instinct Off Road Boots – protecție superioară și confort îmbunătățit la purtare.

  • Inspirat de la cizma motocross câștigătoare a campionatului FMF și rafinat de legenda enduro Taddy Blazusiak, modelul Instinct Offroad împarte multe atribute cheie cu cizma originală Instinct, dar aduce abilități și confort drastic îmbunătățite atât pentru mers pe jos, cât și pentru riding.
  • Piloții care se confruntă pe traseu cu diverse obstacole precum rădăcini, roci umede, dealuri abrupte și sol afânat sunt familiarizați cu nevoia de abilități și concentrare necesare pentru a menține vehiculul în poziție verticală. Cizma Instinct Offroad folosește compusul exclusiv Fox din cauciuc Duratac, cu un model mai mare, deschis, pe talpă, pentru a garanta o tracțiune excepțională în timpul navigării pe teren dificil.

Cizmele pentru off road din colecția Fox Instinct sunt disponibile pe mai multe mărimi și cu multiple opțiuni de culoare atractive pentru a vă pune stilul în valoare. Specialiștii ATVRom vă îndeamnă să optați numai pentru echipamente potrivite ca mărime și concepute pentru disciplina sportivă pe care o practicați.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *