carvertical VIN

10 masini de top ce s-ar incadra in programul Prima Masina

img
Home / Programul Prima Masina 2024 / 10 masini de top ce s-ar incadra in programul Prima Masina

Detaliile programului Prima Masina sunt inca in discutie la doar o luna inainte de lansarea acestuia. Statul garanteaza creditul pentru primii proprietari pregatiti cu un avans de 600 de euro. Cu o perioada de creditare de pana la 7 ani, numarul de modele disponibile pentru viitorii cumparatori este unul modest inca, dar mai mare totusi decat cel preconizat initial.

Atunci cand discutiile despre noul program guvernamental au facut pentru prima data titlul ziarelor se preconiza ca accesibile vor fi doar modele de la constructorul Dacia insa pe masura ce s-au clarificat si sumele concrete despre care se poate vorbi, calculele scot la iveala tot mai multe modele ce ar putea fi achizitionate prin programul guvernamental.

Modele de masini noi incadrabile in programul Prima Masina

Un numar mare de producatori vor veni cu oferte promotionale special pentru a se incadra in suma maxima oferita prin Prima Masina 2014, astfel ca lista deja numara cateva modele neasteptate.

Asadar, pentru tinerii care stramba din nas la ideea de a conduce o Dacie in ciuda numeroaselor imbunatatiri aduse modelelor noi, exista numeroase alternative.

1. Fiat New Panda – o masina accesibila, economica si perfecta pentru oras este disponibila pentru cumparare in Romania la pretul de 9.500 de euro pentru motorul de 1,2 litri cu 69 cai putere.

2. Ford Fiesta – porneste de la pretul de 11.400 euro in versiunea entry pentru un motor de 1,0 si 65 cai putere.

3. Citroen C3 – una dintre favoritele de pe lista este o masina eleganta si usor de condus, preferata in general de doamne, care porneste de la 10, 540 euro pentru motor 1.0 VTi cu 68 cai putere.

4. Honda jazz – pentru iubitorii de masini japoneze care pun accentul pe fiabilitate. Exista o oferta in momentul actual pentru acest model pornind de la 10.790 de euro, suma ce s-ar incadra in plafonul maxim disponibil prin program.

5. Kia Rio – nu este una dintre cele mai populare masini insa are un pret de 9.260 euro prin Renault pentru modelul cu motor de 1.2 litri si 85 cai putere.

6. Peugeot 208 – un alt preferat al consumatorului european, Peugeot este perfect atat pentru drum cat si pentru mediul urban. Cu motor de 1,0 litri si 68 de cai putere, Peugeot porneste de 10.649 euro in varianta Entry Level.

7. Renault Clio – este recunoscuta drept o masina cu atitudine si este preferata de cei care au nevoie de un strop de culoare in viata. Oferta pentru Renault Clio Pro cu motor de 1,2 litri si 75 cai putere porneste de 10.250 euro.

8. Nissan Note – una dintre cele mai spatioase masini de pe lista, cu un design ce poate fie sa placa la nebunie sau sa displaca total. Acest Nissan are motor de 1,2 litri, 80 de cai putere si va fi in aceasta toamna la oferta incepand cu suma de 10.450 de euro.

9. Toyota Yaris – o alta dovada a excelentei japoneze pe acest segment al pietei auto, aceasta masina este perfecta pentru oras si o placere la drum lung. Pentru modelul cu motor de 1,0 litri si 69 de cai putere, pretul promotional in toamna aceasta este de 11.489 de euro.

10. Volkswagen Polo – considerata una dintre cele mai fiabile marci de autoturisme, acest model este unul dintre cele mai apreciate subcompacte de pe piata. Cu motor de 1,0 litri si 60 de cai putere, Polo poate fi cumparat la preturi incepand de la 11.448 euro.

    Aboneaza-te la Newsletter

    Nume (necesar)

    Email (necesar)

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *