Sfaturi si lectii de conducere auto

In aceasta pagina, ODAT.ro a adunat si va ofera cateva sfaturi dar si informatii foarte utile conducerii autovehiculelor pe drumurile publice. Pagina este dedicata atat soferilor cu experienta cat si proaspetilor soferi, niciuna dintre aceste categorii neputand afirma ca stie totul despre soferie si ca nu mai are nimic de invatat.

Lectii de conducere utile care nu se invata in timpul scolii de soferi se gasesc in aceasta pagina transpuse sub forma de articole bine documentate si pe intelesul tuturor. Chiar si cei mai experimentati soferi profesionisti vor gasi lucruri interesante de citit si vor avea cate ceva de invatat.

Pagina este de un real ajutor in principal proaspetilor soferi sau a celor care doresc sa intre cat de curand in randul soferilor dar nu numai acestora, sfaturi de genul aplicarii corecte a conducerii preventive, modalitati de evitarea a oboselii la volan sau modalitati de evitare a accidentelor rutiere si chiar metode de conducere a masinii in conditii dificile de trafic fiind numai cateva din informatiile oferite de catre site.

Toate aceste informatii sunt destinate soferilor care doresc sa aplice modalitati de conducere auto din care sa rezulte atat un trafic mai fluent cat si mult mai sigur pentru propria persoana dar si pentru ceilalti participanti la trafic.

Lectii de conducere auto

Sfaturi si lectii de conducere auto pentru soferii incepatori care au luat sau urmeaza sa obtina permisul de conducere

Home /
img
Conducerea preventiva reprezinta stilul de condus al soferului care este mereu in alerta si mereu atent la ce se intampla in jurul masinii pe care o conduce. Aplicandu-se masurile de conducere preventiva se poate reactiona aproape instinctiv la orice surpriza neplacuta aparuta in trafic astfel incat sa se evite un posibil accident. Conducerea preventiva ajuta […]
It is main inner container footer text